LA BOTIGA

Us informem que a la nostra adreça del carrer Miracle, 28 baixos, trobareu la botiga sol·lidària de recollida i venda de roba. També tenim el recó del intercavi de llibres. Está obert de dilluns a divendres de les 5 de la tarda fin a dos quarts de 9 del vespre.

divendres, 24 de desembre del 2010

Abans d'acabar l'any 2010, us volem informar de diverses activitats que durem a terme properament.

El dia 23 de gener anirem a Barcelona, al teatre-cabaret "El Molino". Gaudirem de l'obra "MADE IN PARAL·LEL". Sortirem de Balaguer a 2/4 de 4 (15,30) de la tarda, i en acabar l'espectacle tornarem cap a Balaguer. El preu es de 50 euros i això inclou viatge i tiquet d'entrada al teatre.

Ja sabeu que per qüestions d'organització necessitem saber, com més aviat millor, totes i tots els que voleu venir, ja que així reservere les entrades necessaries.

El dia 29, iniciarem una nova activitat anomenada: "Conèixer el nostre entorn, tot caminant". Aquesta activitat, és durà a terme el quart diumenge de cada mes, i durarà del mes de gener fins a juny.

La primera sortida, la del mes de gener, anirem al Monestir de les Franqueses. Aquell dia ens emportarem l'esmorzar. També ens acompanyarà una guia que ens explicarà la història del Monestir. Totes les interessades passeu pel local social o bé telefoneu a la Lina.

Recordeu també que el primer disssabte de febrer dia 5, farem la celebració de Santa Àgeda. El divendres abans prepararem una altra activitat que, quan estigui definida, ja us infomarem.
Nomes resta desitjar-vos:
BON NADAL I MILLOR ANY NOU



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada