LA BOTIGA

Us informem que a la nostra adreça del carrer Miracle, 28 baixos, trobareu la botiga sol·lidària de recollida i venda de roba. També tenim el recó del intercavi de llibres. Está obert de dilluns a divendres de les 5 de la tarda fin a dos quarts de 9 del vespre.

dimecres, 11 d’agost del 2010

CAP DE SETMANA A TOULOUSE, CARCASONNE I LA COSTA VERMELLA



1er. dia: Sortida desde Lleida en direcció a Toulouse per a fer una visita a la ciutat rosa en companyia de la nostra guia. Dinar en restaurant, a la tarda visita del catell medieval de Carcasonne i passejada per la vila. Sopar i allotjament al hotel situay a Roses.


2n dia : Despres d'esmorzar sortida direcció a Cotlliurre és una vila turística situada a la Costa Vermella, la Catalunya nord, limita amb les comunes d'Argelers, Banyuls de la Marenda i Porvendres. Què també visitarem. És un antic poble de pescadors i vinyataires, conegut per les seves anxoves. Dinar a l'hotel i retorn cap a Lleida


Dies 25 i 26 de setembre de 2010. Preu per persona 155.-€ , Aquets viatge està obert a tothom tant a les socies com a les persones que vulguin anar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada