LA BOTIGA

Us informem que a la nostra adreça del carrer Miracle, 28 baixos, trobareu la botiga sol·lidària de recollida i venda de roba. També tenim el recó del intercavi de llibres. Está obert de dilluns a divendres de les 5 de la tarda fin a dos quarts de 9 del vespre.

dimarts, 6 de juliol de 2010

Viatge per les perlas del Danubi

El dia 11 d'abril de 2010, es va organitzar un viatge cultural per les tres perles del Danubi.
Budapest, capital d'Hungria ocupant ambdós costats del riu Danubi, unificada l'any 1873, Buda al costat dret i Pest al costat esquerra. La visita a la Basílica de Sant Esteban, la Plaça de "Los Héroes" etc., ens va agradar molt, però el que més ens va agradar va ser l'excusió feta amb barcaça pel riu contemplant de nit tota la ciutat i els ponts que la comunican , un dels més anomenats és el pont de "Las Cadenas".
Viena, és una de les capitals més antigues d'Europa i conté un important patrimoni artístic. Després de passegar pels seus carrers amb molta hitòria, vem anar a visitar la Catedral, el Palau de Shönbrunn, els boscos de Viena i la Opera entre altres monuments.
Bratislava, la capital i la major ciutat d'Eslovaquia, els seus carrers tenen un encant especial, plena d'edificis antics i cal destecar entra altres, el castell i l'Ajuntament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada